1

Radost na bellaULAGANJE U VLASTITO ZDRAVLJE

Što morate znati prije kupnje madraca

Prosjek spavanja dnevno iznosi 7 sati, tj. trećinu života. Upravo taj podatak govori o važnosti odabira madraca na kojemu spavamo. Neovisno o odabiru kreveta, kvaliteta madraca je ona koja utječe na kvalitetu sna. Zbog svega ovoga treba vrlo odgovorno pristupiti njegovoj kupnji.

Prije odabira samog madraca nužno je pravilno definirati dužinu, širinu i visinu kreveta. Za starije osobe preporučuje se viši krevet koji se postiže samom konstrukcijom kreveta ili visinom madraca. Kvaliteta konstrukcije kao podloge madracu treba biti takva da ne dolazi do škripanja ili ljuljanja kreveta, jer mogu narušiti kvalitetu spavanja. Dužina madraca ne bi trebala biti kraća od 200 cm, kada govorimo o odraslim osobama, a 190 cm preporučuje se samo osobama nižeg rasta. Za sve natprosječno visoke ljude preporučuje se izrada madraca po mjeri.

Poza čovjeka u ležećem stanju treba biti takva da kralježnica zadržava svoj prirodni S oblik. Madrac treba omogućiti da ramena i zdjelice potonu niže od ostatka tijela. Važno je da madrac ovo svojstvo trajno zadrži, jer tek tada će biti spriječeni bolovi u leđima i loše držanje.

Pretpostavlja se da se svaka osoba tijekom noći okrene bar 20 puta. Stoga je kvaliteta madraca usko vezana i za njegovu dugotrajnost.

Pri odabiru madraca nužno je savjetovanje sa stručnom osobom, a veća cijena je kvalitetno ulaganje u vlastito zdravlje-

 

savrsenoMadrac previse tvrdBella perfektnaMadrac previse mek10 godina garancijaProba 30 danaBesplatna dostavaUsteda

FOOTER LOGO

 

KONTAKT

BELLENOX d.o.o.
Prodaja i distribucija
Stojčići bb, 71260 Kreševo, BiH
T +387 30 337 195
www.bella.ba
info@bella.ba

BELLA koristi INFOS PLUS platformu.designer17.png